2011. május 20., péntek

Barátot keres

Bemutatom kisMirkkát, aki gyermekkori énemet személyesíti meg. Bár leírás alapján készült, igyekeztem, hogy színeiben, arckifejezésében, szeme állásában rám hasonlítson. KisMirkka most kissé egyedül érzi magát, ezért barátokat keres. Jó lenne, ha lenne például egy kisYoen, kisWandaga, kisGumiPók, stb... :)

Mirkka-baba sajnos nem lett tökéletes: a bal lábszárát nem szépen varrtam össze, de nem bontottam le, hiszen a bal lábam a valóságban is varrott egy korábbi műtét miatt. :)
A leírás szerint a lába végét más fonallal kell kötni, mintha cipőben lenne. Én külön akartam egy kiscipőt kötni neki (amire eddig nem került sor), ezért van mezítláb.

Egyúttal bemutatom régi-új monogramomat is (szm - ha nem lehetne kivenni belőle)... Egy iskolai feladathoz készült néhány évvel ezelőtt. Ez volt az egyik verzió, de végül elvetettem, mert nem tetszett. Múlt héten megtaláltam és friss szemmel nézve még talán jobb is, mint amit végül beadtam a tanárnak (bár az is ötös lett). :)





Fonalak: Barka  •  Modell: Mirkka :) — szóval a leírás itt található :)

6 megjegyzés:

yoen írta...

Nagyon tetszel, KisMirkka:))) Az hogy lehet, hogy én ennyire le voltam maradva?
A logó meg tökéletes, bár aki ismer téged, az nem csodálkozhat!
Kisyoen képviseletében jelentkezik az első barát:) Miminek hívják, és köztudottan szekrénylakó. yó leszek?

mirkka írta...

Ó, jajj, igen-igen. A szekrénylakó nagyon helyes. Akkor majd Pécsen összehozzuk őket. :)

Anicska írta...

Jadecuki :)

florentine írta...

kisflo nem nagyon lesz mostanában, de a barinak lesz párja. a határidő már lejárt (BA megszületett), innentől kezdve tök mindegy, mikor készül el, úgy 10 sor már van belőle, de szerintem felbontom:-D

mirkka írta...

Flo, kötöd a bárányt vagy horgolod?

florentine írta...

horgolom